Over ons

Vanaf begin 2015 is FrieslandStock live. Een stockfoto website met daarin alleen authentieke foto’s van Friesland. Geen Groningen, geen Drenthe. Alleen Friesland. En ook geen snapshots, maar alleen sfeervolle foto’s welke met liefde en geduld voor de provincie zijn gemaakt.

Missie

Onze grootste missie is om onze klanten een mooie bron met authentieke foto’s van Friesland te bieden. Van dorp- en stadsgezichten, recreatie momenten tot mooie landschappen in heel Friesland. Ook moet de klant hun gewenste foto gemakkelijk kunnen vinden en bestellen. Onze kleine missie is om wellicht de mooiste beeldbank van Friesland te worden.

Samengevat

  • Geen snapshots; alleen authentieke beelden van Friesland, gemaakt met liefde voor de provincie
  • Klantgericht en service; snel bestellen kan, maar we hebben altijd tijd voor vragen en/of maatwerk
  • Een eerlijke prijs; ‘what you see is what you get’, zowel de foto, als daarbij horende licenties

 

“Prachtige subtiele foto’s met oog voor detail”
Ineke, Uitvaartverzorging

Wie is FrieslandStock?

Tjitte Jan HogeterpMaker van alle foto’s en bedenker van FrieslandStock is Tjitte Jan Hogeterp (1982) uit Sneek. Tjitte fotografeert vanaf zijn 16e jaar landschappen in Friesland en daarbuiten, maar heeft vooral een voorliefde voor Friesland; de provincie waarin hij woont en waar hij het vak heeft mogen leren. Ook fotografeert hij freelance voor bedrijven en evenementen en heeft hij kort gewerkt voor bijvoorbeeld de Leeuwarder Courant en Sneeker Nieuwsblad. FrieslandStock is ontstaan vanuit zijn grote archief met foto’s van Friesland. Zijn eigen portfolio werd te klein en toen besloot hij een nieuw concept en site te starten met alleen foto’s van Friesland; FrieslandStock.

 

FrieslandStock logo