Sponsoring toneelvereniging Sin en Wille

sponsoring-sinenwille2019Naast losse verkoop sponsoren we zo nu en dan leuke organisaties in Friesland. Zo hielpen we dit keer toneelvereniging Sin en Wille uit Oudega SWF. Voor het decor waren ze nog op zoek naar een passende foto voor hun thema ‘kamperen in de duinen’. De keuze was gevallen op een foto van de heide nabij Appelscha.

Het eindresultaat was een gigantisch doek met daarop de foto van Appelscha. Afgelopen weekend kregen we twee toegangskaartjes en zijn we langs geweest bij het erg leuke toneelstuk.

Sponsoring vrijwilligersorganisatie Home-Start Zuidwest Friesland

sponsering-home-start-2018

FrieslandStock sponsort vrijwilligersorganisatie Home-Start Zuidwest Friesland met een winterfoto. Deze foto is gebruikt voor 65 kerstkaarten die naar gezinnen en vrijwilligers worden gestuurd. Dit zijn gezinnen die ze ondersteunen en vrijwilligers die de organisatie daarbij helpen. Met zo’n mooie organisatie helpen we graag een handje!

Sponsoring wielerteam Cyclingteam2Gold

sponsoringToen wielrenners Jelle Wietze Hogeterp en Sjoerd van Aalzum FrieslandStock vroeg om hun team Cyclingteam2Gold te sponsoren twijfelden we niet. We voelden gelijk een klik met de twee Friese renners en het is daarnaast een mooi stukje zichtbaarheid voor FrieslandStock. Bijna iedere week rijden de renners Jelle en Sjoerd wedstrijden door heel Noord-Nederland met zo nu en dan prachtige resultaten.

Nieuwe website en huisstijl

frieslandstock-nieuwsberichtVanaf begin december heeft FrieslandStock een nieuwe huisstijl en nieuwe website. Doordat FrieslandStock groeit, was het tijd voor een sterkere identiteit, ook richting de toekomst welke steeds meer vorm krijgt. Ook is gekozen voor een nieuwe website met zoek- en bestelfuncties, om onze klant beter te bedienen en ons beheer te vereenvoudigen. Hierin is samengewerkt met SoluWebs.

Doel

Doel van FrieslandStock is om de komende maanden het archief aan te vullen en steviger in de markt te gaan staan. Met een nieuwe huisstijl, verbeterende site en een mooi archief geloven wij hier helemaal in!

Foto’s voor groepsaccomodatie Gouden Plakje

FrieslandStock project Renema GaastmeerVoor de nieuwe groepsaccommodatie van Recreatiebedrijf Gouden Plakje in Gaastmeer hebben we twee landschapsfoto’s groot afgedrukt op aluminium. Het betreft een foto van twee paarden in de vroege ochtend nabij Dedgum plus een skûtsjesilen tafereel vlakbij Sandfirden op de Oudegaaster brekken. Deze foto’s komen te hangen in de woonkamers van de groepsaccomodatie.

Eigenaar Sybren Renema heeft later nog 3 panorama foto’s besteld ter decoratie voor in de slaapkamers.

Stockfoto’s voor website uitvaartverzorging

project-inekesmit

Ineke Smit van Ineke Smit Uitvaartverzorging uit Haarlem zocht foto’s van het IJsselmeer voor haar nieuwe website. Ze vroeg FrieslandStock of we wellicht nog meer foto’s hadden van een kalm IJsselmeer en zo zijn we in ons archief gedoken. Uiteindelijk heeft Ineke 3 foto’s gebruikt op de website.

Stickers voor KPMS Bouwadvies

KPMS project FrieslandStockVoor KPMS Bouwadvies in Heerenveen hebben we in samenwerking met RCG Groningen 7 foto’s van FrieslandStock laten printen op mega stickers van 270x130cm. Deze foto’s zijn door RCG geprint en geplakt.